085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Eindhoven
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Eindhoven

Aanbouwen in Eindhoven

Als u extra ruimte kunt gebruiken in uw woning kan een aanbouw uitkomst bieden. Als aannemersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van een aanbouw. In Eindhoven en omgeving is de door ons aangedragen professional u daarom graag van dienst als u een aan- uit- of opbouw wilt laten plaatsen:

  • Dakkapel
  • Serre
  • Houten aanbouw
  • Keuken uitbreiding
  • Garage
  • Dakopbouw

Er komt namelijk meer bij kijken dan u denkt, hier hoeft u zich echter geen zorgen over te maken als u ons aannemersbedrijf inschakelt. Wij stellen een offerte voor u op waarin we alle werkzaamheden toelichten. Van de vloeren tot aan het dak, onze specialisten denken overal aan. Tijdens het plaatsen van de aanbouw zijn wij uw aanspreekpunt, van begin tot eind!

Voordelen van een aanbouw

Aan het plaatsen van een aanbouw zijn verschillende voordelen verbonden.  Allereerst krijgt u er een grotere woning voor terug. Er wordt bij het plaatsen van een aanbouw vaak gedacht aan een uitbreiding van de woonkamer of het bouwen van een serre. Maar het kan ook om andere vertrekken gaan, denk hierbij aan een slaapkamer, badkamer of toilet. Een ander voordeel van een aanbouw is de waardevermeerdering van uw woning. Het laten plaatsen van een aanbouw is een investering, maar dankzij deze investering is uw woning uiteindelijk meer waard.

Wilt u meer weten over de talloze mogelijkheden die wij u te bieden hebben of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op. In de regio Eindhoven schakelt u de door ons aangedragen professional in voor al uw bouwwerkzaamheden.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606