Aanbouwen in Eindhoven

Als u extra ruimte kunt gebruiken in uw woning kan een aanbouw uitkomst bieden. Als aannemersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van een aanbouw. In Eindhoven en omgeving zijn wij u daarom graag van dienst als u een aan- uit- of opbouw wilt laten plaatsen:

  • Dakkapel
  • Serre
  • Houten aanbouw
  • Keuken uitbreiding
  • Garage
  • Dakopbouw

Er komt namelijk meer bij kijken dan u denkt, hier hoeft u zich echter geen zorgen over te maken als u ons aannemersbedrijf inschakelt. Wij stellen een offerte voor u op waarin we alle werkzaamheden toelichten. Van de vloeren tot aan het dak, onze specialisten denken overal aan. Tijdens het plaatsen van de aanbouw zijn wij uw aanspreekpunt, van begin tot eind!

Voordelen van een aanbouw

Aan het plaatsen van een aanbouw zijn verschillende voordelen verbonden.  Allereerst krijgt u er een grotere woning voor terug. Er wordt bij het plaatsen van een aanbouw vaak gedacht aan een uitbreiding van de woonkamer of het bouwen van een serre. Maar het kan ook om andere vertrekken gaan, denk hierbij aan een slaapkamer, badkamer of toilet. Een ander voordeel van een aanbouw is de waardevermeerdering van uw woning. Het laten plaatsen van een aanbouw is een investering, maar dankzij deze investering is uw woning uiteindelijk meer waard.

Wilt u meer weten over de talloze mogelijkheden die wij u te bieden hebben of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op. In de regio Eindhoven schakelt u ons in voor al uw bouwwerkzaamheden.