0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Eindhoven
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Eindhoven

Aanbouwen in Eindhoven

Als u extra ruimte kunt gebruiken in uw woning kan een aanbouw uitkomst bieden. Als aannemersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van een aanbouw. In Eindhoven en omgeving is de door ons aangedragen professional u daarom graag van dienst als u een aan- uit- of opbouw wilt laten plaatsen:

  • Dakkapel
  • Serre
  • Houten aanbouw
  • Keuken uitbreiding
  • Garage
  • Dakopbouw

Er komt namelijk meer bij kijken dan u denkt, hier hoeft u zich echter geen zorgen over te maken als u ons aannemersbedrijf inschakelt. Wij stellen een offerte voor u op waarin we alle werkzaamheden toelichten. Van de vloeren tot aan het dak, onze specialisten denken overal aan. Tijdens het plaatsen van de aanbouw zijn wij uw aanspreekpunt, van begin tot eind!

Voordelen van een aanbouw

Aan het plaatsen van een aanbouw zijn verschillende voordelen verbonden.  Allereerst krijgt u er een grotere woning voor terug. Er wordt bij het plaatsen van een aanbouw vaak gedacht aan een uitbreiding van de woonkamer of het bouwen van een serre. Maar het kan ook om andere vertrekken gaan, denk hierbij aan een slaapkamer, badkamer of toilet. Een ander voordeel van een aanbouw is de waardevermeerdering van uw woning. Het laten plaatsen van een aanbouw is een investering, maar dankzij deze investering is uw woning uiteindelijk meer waard.

Wilt u meer weten over de talloze mogelijkheden die wij u te bieden hebben of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op. In de regio Eindhoven schakelt u de door ons aangedragen professional in voor al uw bouwwerkzaamheden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606