0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Eindhoven
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Eindhoven

Professioneel en vakkundig verbouwen

Heeft u een verbouwing gepland en wilt u deze het liefst over laten aan een betrouwbaar aannemersbedrijf? de door ons aangedragen professional is u in Eindhoven en de wijde omgeving van Eindhoven graag van dienst bij de verbouwing van:

  • Badkamer
  • Keuken
  • Schuur
  • Kantoor
  • Slaapkamer
  • Zolder

Voordat wij starten met uw verbouwing gaan wij een gesprek met u aan. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw wensen en geven wij u vrijblijvend advies. de door ons aangedragen professional kan het hele verbouwproject voor u verzorgen, van ontwerp en aanvraag vergunning tot de oplevering. Wij nemen de zorg voor u uit handen en garanderen een professionele en vakkundige verbouwing.

Een betaalbare verbouwing in Eindhoven

Of het nu de keuken, de badkamer of uw hele woning is die u wilt verbouwen. Voor elk budget heeft ons aannemersbedrijf een passende oplossing. Wij maken gebruik van een zorgvuldige planning en zorgen ervoor dat de werkzaamheden starten op het met u overeengekomen tijdstip. U krijgt bij ons niet te maken met verschillende partijen, omdat wij tijdens uw verbouwing het vaste aanspreekpunt zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van verbouwen? Neem dan vrijblijvend contact met de door ons aangedragen professional op. Onze vakmannen komen graag bij u langs op de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Eindhoven voor al uw verbouwingen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606