085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Eindhoven
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Eindhoven

Uw boerderij verbouwen

De Nederlandse boerderij ondergaat de laatste jaren een transformatie. Steeds meer worden boerderijen omgebouwd tot moderne, innovatieve woningen of hotels. Een gerenoveerde hooischuur als danszaal, een varkens- of koeienstal als ruime woning – met een boerderij kunt u alle kanten op. Wilt u in Eindhoven en omgeving advies inwinnen over de mogelijkheden – neem dan contact op met de door ons aangedragen professional.

In de praktijk

Een boerderij is vaak een uitgelezen kans om een nieuwe, innovatieve woning te creëren. Tegelijkertijd komen er bij deze vorm van renovatie of verbouwing ook veel problemen om de hoek kijken. Het is dan ook raadzaam om bij een serieuze renovatie de hulp van een aannemer in te roepen. Zeker bij boerderijen, die vaak uit het begin van de 20ste of zelfs 19e of 18e eeuw stammen, is het belangrijk om voorzichtig met het oorspronkelijke gebouw om te gaan. de door ons aangedragen professional heeft gelukkig veel ervaring in het ombouwen van boerderijen en alles in huis om uw wensen snel en efficiënt door te voeren. Bent u geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op. We lopen de mogelijkheden graag met u langs!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606