0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Eindhoven
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Eindhoven

Uw boerderij verbouwen

De Nederlandse boerderij ondergaat de laatste jaren een transformatie. Steeds meer worden boerderijen omgebouwd tot moderne, innovatieve woningen of hotels. Een gerenoveerde hooischuur als danszaal, een varkens- of koeienstal als ruime woning – met een boerderij kunt u alle kanten op. Wilt u in Eindhoven en omgeving advies inwinnen over de mogelijkheden – neem dan contact op met de door ons aangedragen professional.

In de praktijk

Een boerderij is vaak een uitgelezen kans om een nieuwe, innovatieve woning te creëren. Tegelijkertijd komen er bij deze vorm van renovatie of verbouwing ook veel problemen om de hoek kijken. Het is dan ook raadzaam om bij een serieuze renovatie de hulp van een aannemer in te roepen. Zeker bij boerderijen, die vaak uit het begin van de 20ste of zelfs 19e of 18e eeuw stammen, is het belangrijk om voorzichtig met het oorspronkelijke gebouw om te gaan. de door ons aangedragen professional heeft gelukkig veel ervaring in het ombouwen van boerderijen en alles in huis om uw wensen snel en efficiënt door te voeren. Bent u geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op. We lopen de mogelijkheden graag met u langs!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606