0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Eindhoven
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Eindhoven

Uw specialist in renovatie

Ook voor een renovatie zit u goed bij de door ons aangedragen professional. Wij voorzien u in Eindhoven en omgeving graag van vakkundig advies. Onze aannemers luisteren naar uw plannen en maken aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte. Wij kijken graag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en leveren kwalitatief vakwerk. Of het nu gaat om het renoveren van uw badkamer of oude trap, de door ons aangedragen professional pakt elke klus in de regio Eindhoven met beide handen aan.

Hulp bij renoveren in Eindhoven

Renovatie vraagt om vakkundige kennis en ervaring, dit kunnen wij u in Eindhoven en de wijde omgeving van Eindhoven bieden. Als u de hulp van ons inschakelt voor het opknappen van uw woning kunt u dus rekenen op vakwerk. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Gevelrenovatie
  • Balkon renovatie
  • Dakkapel renovatie
  • Schoorsteen renovatie
  • Keuken renovatie
  • Traprenovatie

Wij laten uw woning er weer als nieuw uitzien door bijvoorbeeld uw gevel of trap te renoveren. Maar ook voor het opknappen van uw ouderwetse badkamer of vervallen keuken kunt u bij ons terecht.  Onze vakmannen stellen zich veelzijdig op en zijn tijdens de renovatie uw persoonlijke aanspreekpunt. Zo blijft u op de hoogte van alle werkzaamheden die wij verrichten aan uw woning.

Bent u in de regio Eindhoven op zoek naar een aannemersbedrijf voor onderhoud en renovatie? Of wilt u meer weten over onze diensten? U kunt zowel telefonisch als via ons contactformulier vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606