0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Eindhoven
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Eindhoven

Uw eigen droompand laten bouwen

Wilt u helemaal zelf kiezen hoe uw pand er uit komt te zien? Door middel van nieuwbouw kunnen wij ervoor zorgen dat de woning of het kantoorpand er precies zoals in uw dromen uit komt te zien! Voor alle bouwkundige werkzaamheden is de door ons aangedragen professional uw betrouwbare partner. Ook voor nieuwbouw schakelt u ons in. Wij zijn heel dynamisch en hebben alle disciplines in huis om uw gewenste woon- of werkomgeving te creëren.

Bij nieuwbouw komt veel meer kijken dan alleen het kopen van een kavel. Een ervaren aannemer is noodzakelijk om het bouwproces goed te laten verlopen. Wij helpen u graag van A tot Z bij uw bouwproject, maar eerst gaan we met u om de tafel zitten om al uw wensen en behoeften te bespreken. Aan de hand van deze wensen moet er een bouwplan worden gemaakt, al dan niet met behulp van een architect.

Goedkeuring door de gemeente Eindhoven

Uw gemeente zal controleren of uw bouwplan voldoet aan de welstandseisen, de bouwverordening en het bestemmingsplan. Waarschijnlijk heeft u, voordat er begonnen kan worden met bouwen, een bouwvergunning nodig. Tegenwoordig wordt dit omgevingsvergunning genoemd. U kunt via het Omgevingsloket van het ministerie van VROM een vergunning aanvragen of kijken of dit nodig is.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606