085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Eindhoven
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Eindhoven

Uw eigen droompand laten bouwen

Wilt u helemaal zelf kiezen hoe uw pand er uit komt te zien? Door middel van nieuwbouw kunnen wij ervoor zorgen dat de woning of het kantoorpand er precies zoals in uw dromen uit komt te zien! Voor alle bouwkundige werkzaamheden is de door ons aangedragen professional uw betrouwbare partner. Ook voor nieuwbouw schakelt u ons in. Wij zijn heel dynamisch en hebben alle disciplines in huis om uw gewenste woon- of werkomgeving te creëren.

Bij nieuwbouw komt veel meer kijken dan alleen het kopen van een kavel. Een ervaren aannemer is noodzakelijk om het bouwproces goed te laten verlopen. Wij helpen u graag van A tot Z bij uw bouwproject, maar eerst gaan we met u om de tafel zitten om al uw wensen en behoeften te bespreken. Aan de hand van deze wensen moet er een bouwplan worden gemaakt, al dan niet met behulp van een architect.

Goedkeuring door de gemeente Eindhoven

Uw gemeente zal controleren of uw bouwplan voldoet aan de welstandseisen, de bouwverordening en het bestemmingsplan. Waarschijnlijk heeft u, voordat er begonnen kan worden met bouwen, een bouwvergunning nodig. Tegenwoordig wordt dit omgevingsvergunning genoemd. U kunt via het Omgevingsloket van het ministerie van VROM een vergunning aanvragen of kijken of dit nodig is.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606