Uw eigen droompand laten bouwen

Wilt u helemaal zelf kiezen hoe uw pand er uit komt te zien? Door middel van nieuwbouw kunnen wij ervoor zorgen dat de woning of het kantoorpand er precies zoals in uw dromen uit komt te zien! Voor alle bouwkundige werkzaamheden is Build It uw betrouwbare partner. Ook voor nieuwbouw schakelt u ons in. Wij zijn heel dynamisch en hebben alle disciplines in huis om uw gewenste woon- of werkomgeving te creëren.

Bij nieuwbouw komt veel meer kijken dan alleen het kopen van een kavel. Een ervaren aannemer is noodzakelijk om het bouwproces goed te laten verlopen. Wij helpen u graag van A tot Z bij uw bouwproject, maar eerst gaan we met u om de tafel zitten om al uw wensen en behoeften te bespreken. Aan de hand van deze wensen moet er een bouwplan worden gemaakt, al dan niet met behulp van een architect.

Goedkeuring door de gemeente Eindhoven

Uw gemeente zal controleren of uw bouwplan voldoet aan de welstandseisen, de bouwverordening en het bestemmingsplan. Waarschijnlijk heeft u, voordat er begonnen kan worden met bouwen, een bouwvergunning nodig. Tegenwoordig wordt dit omgevingsvergunning genoemd. U kunt via het Omgevingsloket van het ministerie van VROM een vergunning aanvragen of kijken of dit nodig is.