085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Eindhoven
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Eindhoven

Uw allround bouwbedrijf in Eindhoven

Bent u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven op zoek naar een bouwbedrijf? Schakel dan de door ons aangedragen professional in! Wij bieden u verschillende diensten aan op het gebied van verbouwen en renoveren. Bij de door ons aangedragen professional kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Wij luisteren tijdens een kennismakingsgesprek naar uw wensen en geven u aan de hand daarvan een advies. Rekening houdend met uw budget stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Hierin staat duidelijk vermeld welke werkzaamheden wij gaan verrichten.  Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Onze diensten

Bij uw bouwbedrijf in Eindhoven kunt u terecht voor veel verschillende diensten. Wij zijn allround, omdat u bij ons terecht kunt voor alle werkzaamheden in en rondom uw woning. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Aanbouw
    Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een aanbouw. Met een aanbouw kunt u uw woning uitbreiden, maar u kunt er bijvoorbeeld ook een nieuwe badkamer mee creëren.
  • Verbouwen
    Of u nu uw keuken of gehele woning wilt laten verbouwen. Ons bouwbedrijf verzorgt uw verbouwing van begin tot eind.
  • Renovatie 
    U kunt ons inschakelen voor de renovatie van uw trap, badkamer en keuken. Deze zullen er na onze werkzaamheden weer als nieuw uitzien.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovengenoemde diensten? Of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional. Wij zijn werkzaam in Eindhoven en de wijde omgeving van Eindhoven.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606