0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Eindhoven
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Eindhoven

Uw allround bouwbedrijf in Eindhoven

Bent u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven op zoek naar een bouwbedrijf? Schakel dan de door ons aangedragen professional in! Wij bieden u verschillende diensten aan op het gebied van verbouwen en renoveren. Bij de door ons aangedragen professional kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Wij luisteren tijdens een kennismakingsgesprek naar uw wensen en geven u aan de hand daarvan een advies. Rekening houdend met uw budget stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Hierin staat duidelijk vermeld welke werkzaamheden wij gaan verrichten.  Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Onze diensten

Bij uw bouwbedrijf in Eindhoven kunt u terecht voor veel verschillende diensten. Wij zijn allround, omdat u bij ons terecht kunt voor alle werkzaamheden in en rondom uw woning. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Aanbouw
    Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een aanbouw. Met een aanbouw kunt u uw woning uitbreiden, maar u kunt er bijvoorbeeld ook een nieuwe badkamer mee creëren.
  • Verbouwen
    Of u nu uw keuken of gehele woning wilt laten verbouwen. Ons bouwbedrijf verzorgt uw verbouwing van begin tot eind.
  • Renovatie 
    U kunt ons inschakelen voor de renovatie van uw trap, badkamer en keuken. Deze zullen er na onze werkzaamheden weer als nieuw uitzien.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovengenoemde diensten? Of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional. Wij zijn werkzaam in Eindhoven en de wijde omgeving van Eindhoven.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606