040 - 798 00 25

Uw aannemer in Eindhoven?

Opbouw in Eindhoven

Een ruime, comfortabele woning is de droom van veel mensen. Een grote keuken, woonkamer of badkamer draagt immers bij aan het eigen leefplezier. Veel aannemers specialiseren zich daarom in het vergroten van deze leefruimte. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele manieren om een huis te renoveren. Beschikt u over een grote tuin, dan kan er bijvoorbeeld een uitbouw of aanbouw worden gemaakt. Mocht u daar geen ruimte voor hebben, dan kunt u echter ook een opbouw overwegen.

Opbouw plat dak en opbouw schuin dak

Bij een opbouw zal uit uitmaken of uw huis beschikt over een plat of schuin dak. Bij een plat dak kunt u, in principe, een nieuwe verdieping toevoegen. Bij een schuin dak zal dit moeilijk worden, hoewel er veel andere mogelijkheden tot uitbreiding overblijven. Deze opties kunt u uitgebreid met uw vakman bespreken. In Eindhoven staat De vakman u graag te woord.

Opbouw realiseren in Eindhoven

De beslissing om een huis te verbouwen, moet een heldere, doordachte keuze zijn. Het is belangrijk goed na te denken over uw eigen wensen en in hoeverre die aansluiten op de mogelijkheden. Een professionele aannemer kan u hiermee van dienst. In Eindhoven en omgeving is De vakman een bekende naam waar het kwalitatieve verbouwingen betreft. Neem snel contact met ons op! We staan u graag te woord.

Ons werkgebied

Eindhoven, Geldrop, Heeze, Nuenen, Riethoven, Sterksel Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Westerhoven, Wintelre

Waarom Garant?

 • Brede technische kennis
 • Wij denken in oplossingen
 • Persoonlijke, resultaatgerichte aanpak

Maak een afspraak!

Onze aannemers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 040 - 798 00 25.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

 • Renovatie woning
 • Aanbouw/uitbouw
 • Verbouwen
 • Renovatie woonkamer
 • Renovatie keuken
 • Werkgebied

  Eindhoven, Geldrop, Heeze, Nuenen, Riethoven, Sterksel Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Westerhoven, Wintelre

  Hoofdvestiging